Fasadmålning

PROFFSMÅLERI
FASADMÅLNING PROFFSMÅLERI I SKÅNE AB
colourful-small-building-PWZEY85-prmaleri

GÖR EN FASADMÅLNING OCH FÅ KÄNSLAN AV ETT NYTT HUS

Vi lång erfarenhet av fasadmålning i Malmö, Lomma, Lund, Trelleborg, Helsingborg och Landskrona.

Att måla om fasaden kan se lätt ut från en åskådares perspektiv, men faktum är att en fasadmålning är en konst som kräver teoretiska och praktiska kunskaper. En fasadmålning är ett omfattande projekt som tar tid och kräver gedigen kompetens.

Våra målare har kompetensen och erfarenheten som krävs för att arbetet ska utföras korrekt och hållbart. Vi tar oss an alla typer av måleriarbeten och lämnar alltid nöjdkundgaranti!

VI HAR RÄTT KOMPETENS OCH ERFARENHET AV HUSMÅLNING

En fasadmålning bör göras med jämna mellanrum för att ge husfasaden ett bra och långvarigt resultat. Detta gäller främst trähus men även putsfasader som har en tendens att spricka och i och med sprickorna flagnar färgen. 

Hur länge färgen håller beror mycket på hur ytan är grundbehandlad samt vilken färgkvalité som använts. Då trä är ett levande material som är känsligt mot yttre faktorer såsom fukt och smuts är det extra viktigt att en träfasad underhålls med jämna mellanrum. Vi rekommenderar alla våra kunder att underhålla sin fasad genom att en gång per år tvätta fasaden, genom en tvätt håller resultatet längre. Känner ni att ni inte har gott om tid att tvätta fasaden själva kan ni överlåta jobbet till oss.

Då det är ett omfattande projekt att måla om fasaden därför lönar det sig att låta oss utföra jobbet åt er!

FASADMÅLNING PROFFSMÅLERI I SKÅNE AB