Fönstermålning

PROFFSMÅLERI
FÖNSTERMÅLNING PROFFSMÅLERI I SKÅNE AB 03
FÖNSTERMÅLNING PROFFSMÅLERI I SKÅNE AB 01

Vi målar om dina fönster i Malmö

Dörrar och fönster är detaljer i en fastighet som är lätta att missa när det gäller underhåll av fastigheten. Fönster har många vinklar och vrår där smuts och fukt kan ta fäste, därför är det väldigt viktigt se över om det krävs underhåll.

När såg ni över era fönster senast? Det kanske kan vara dags för en fönstermålning eller kanske en mer omfattande fönsterrenovering?

Våra målare utför alla typer av fönstermålningar och fönsterrenoveringar. Vi ser till att färgen skyddar det underliggande träet på rätt sätt. Med rätt målningsteknik och tajming kommer ditt fönster att hålla för evigt. Därför är det viktigt att måla om innan fukt och röta hunnit frodas inne i träet.

Vi är proffs på fönsterrenovering

Om det är ett nytt fönster ni ska montera in, då är det viktigt att behandla detta med rätt skydd. Speciellt om ni vill vara säkra på att ert fönster ska hålla i många år. Anlita oss för att göra jobbet åt dig.

Gör ni det på egen hand finns risken att arbetet inte utförs på rätt sätt och att fönstret inte har det skydd som krävs för att ha en lång livslängd. Konsekvensen med detta kan innebära att ni måste måla om fönstret eller i värsta fall byta ut hela fönstret.

Låt oss ta hand om din fönstermålning, våra erfarna målare vet vad som krävs för att jobbet ska bli gjort.

FÖNSTERMÅLNING PROFFSMÅLERI I SKÅNE AB 04