Ny och Ommålning

PROFFSMÅLERI
målare håller på med nymålning och ommålning
målare håller på med nymålning och ommålning

Ny färg på väggarna gör enorm skillnad

Är det dags att flytta in i en ny bostad och ni vill ha nya, fräscha färger på väggarna?

Det finns stor variation av färger att välja mellan. Vi kan hjälpa er hitta en som gör rummet rättvisa och som lyfter fram möbler och detaljer.

Att måla själv är väldigt tidskrävande och svårare än man tror då resultatet lätt blir ojämnt och fläckigt. Det värsta som finns är att stirra på nymålade väggar och störa sig på en ojämn och fläckig målning.  Om ni låter oss göra jobbet kan ni vara säkra på att få perfekta väggar med resultatgaranti. 

Oavsett vilket material väggens yta har – Så gör vi ett lika bra jobb på alla underlag. Vi målar från grunden skulle behövas, det viktigaste är att slutresultatet blir perfekt.

Ta hjälp av oss när det kommer till ny- och ommålning

Vi kan hjälpa dig med alla typer av målning både inomhus och utomhus då vi har erfarna och kunniga målare som löpande utbildar sig inom material- och måleriteknik.

Det spelar ingen roll om det handlar om nymålning, ommålning, ett litet rum eller ett större fastighet – vi är lika bra på vilket som. 

Förutom det visuella har färgen ett annat viktigt syfte, nämligen att skydda ytan. När det gäller fasadmålning är det ytterst viktigt att detta utförs på rätt sätt för att skydda mot väder och vind. Träfasader är extra känsliga mot fukt och är därför extra beroende av färg som skydd.

Vi målar om ert hus både invändigt och utvändigt om det skulle behövas, och vi ser alltid till att ni blir nöjda med resultatet.

målare håller på med nymålning och ommålning