ROT-avdrag

PROFFSMÅLERI

ROT-avdrag

PROFFSMÅLERI
ROT-AVDRAG PROFFSMÅLERI I SKÅNE AB 02

Rot-avdrag

Vi hjälper dig sänka renoveringskostnader

Att det är dyrt att anlita en målare är en myt de flesta går på, men med ROT-avdraget är sanningen inte sådan. ROT-avdraget är en skattereduktion som innebär att den hantverkare som innehar en F-skattesedel, får lov att dra av 30% av den arbetskostnad som jobbet egentligen skulle kosta att utföra. För dig som kund betyder det att din faktura blir 30% lägre och det blir plötsligt betydligt mycket billigare för dig att få hjälp med måleriet.

Läs mer om Rot avdraget

ROT står för reparation, ombyggnad och tillbyggnad, vilket betyder att du som kund anlitar en hantverkare för att få någonting utfört i ditt privata hem för hälften av den ordinarie arbetskostnaden. Avdraget gäller för en ordinarie arbetskostnad på minst 1000 kr. och högst 100 000 kr per person och år. Vidare betyder det att du som anlitar en hantverkare av något slag för dessa typer av arbeten, i ditt privata hem, har rätt att få halva arbetskostnaden avdragen. Det är bara arbetskostnaderna som räknas in och innefattar alltså inte material, transport eller annat som kan tänkas tillkomma. För dig med en e-legitimation på skatteverkets hemsida kan se och följa hur mycket av ROT-avdraget som du utnyttjat till dags datum. Det här är ett bekvämt sätt att hålla reda på hur mycket du har kvar av just ditt ROT-avdrag resten av året.

Risken att göra fel som inte går att rätta till, är stor för den oinvigde, och det är därför tryggare och säkrare för dig att anlita professionell hjälp vid underhåll av huset. 

Med vår hjälp går din målning av huset effektivt och säkert till, och du blir förskonad från otrevliga överraskningar. När du låter oss ta hand om dina problem, blir arbetet utfört till ett förmånligt pris och av skickliga målare. Anlita oss och utnyttja ROT-avdraget; Du kommer att bli nöjd!

ROT-AVDRAG PROFFSMÅLERI I SKÅNE AB 02