Våra tjänster

NS Måleri I Skåne

Våra tjänster

Paint brush and open paint can with on pastel background. Top view, copy space. Appartment renovation, repair, building and home design concept

Fasadmålning

Dags att måla om fasaden? Vi har stor erfarenhet av fasadmålningar i Skåne. Genom att måla husets fasad ser huset fräschare och finare ut. Dessutom skyddar färgen mot mögel och röta. Eftersom fasaden står i centrum för påfrestningar behöver färgen regelbundet målas om. Generellt vart tionde år, därav sydväggen behöver målas om mycket oftare än så. Våra målare har gedigen erfarenhet med olika typer av fasadmålning och hjälper er gärna med en ommålning av er fasad.

Målning av fönster

När såg ni över era fönster senast? Det kanske kan vara dags för en fönstermålning eller kanske en mer omfattande fönsterrenovering? Målning av fönster kan vara svårare än vad man tror. Viktigt att veta, fönster bör målas när det är varmt och torrt ute, exempel i maj till augusti. Fönstret har massor av ytor som är svåråtkomliga och behöver mycket precision. Ett bra målat fönster kan hålla i flera år innan det måste målas om på nytt.

Ny och ommålning

Vill du ha nya fräscha färger på väggarna? Ny färg på väggarna gör en enorm skillnad i rummet! Att måla själv är svårare än vad man tror och det blir lätt hänt att det blir fläckigt och ojämnt om fel teknik används. Det finns en stor variation av färger att välja mellan som funkar mer eller mindre bra med rummet. Vi kan hjälpa er hitta en kulör som gör rummet rättvisa och som lyfter fram möbler och detaljer.

Trapphusmålning

Dags att måla om trapphuset? Vi har rätt kompetens och verktyg för detta. Trapphuset är den del som ger människorna dess första anblick av fastigheten. Det är därför viktigt att trapphuset är fräscht och välunderhållet för att ge ett bra första intryck. Eftersom många rör sig i detta utrymme är slitaget stort, vilket ökar renoveringsbehovet. Genom att anlita oss för trapphusmålning höjer du värdet på fastigheten samt skapar en trivsam och välkomnande miljö för gäster.

Väggmålning och tapetsering

Är det dags att flytta in i en ny bostad där ni vill ha nya fräscha färger på väggarna eller tapeter? Det finns en stor variation av färger och tapeter att välja mellan. Vi kan hjälpa er att hitta en rätt färg eller tapet som gör rummet rättvisa samt lyfter fram möblerna och andra detaljer. Det spelar ingen roll vilket material väggens ta har, vi har kunskap samt redskap till att fixa alla väggar!

Invändig målning

Genom att låta oss på Proffsmåleri ta hand om invändiga målningen av huset får du tid och energi till vardagen och allt som måste hinnas med. Tillsammans med erfarenhet, kompetens samt professionella redskap blir den invändiga målningen snabb och smidig. Vardagslivet behöver därför inte påverkas under en lång tid. Om man gör en invändig målning finns det en risk att ytorna inte målas jämnt och samtidigt, vilket ger konsekvenser på resultatet. Anställ oss för invändig målning!

KÖKSLUCKOR-KÖKSSTOMMAR

NS Måleri I Skåne är störst på lackering av köksluckor i Skåne. Vi är ett företag med bas i Malmö som har lackerat, reparerat, spacklat, slipat och målat köksluckor i över 20 år. Som kund kan du alltså vara förvissad om att jobbet blir professionellt utfört.

Sprutmålning

Sprutmålning skiljer sig mot vanlig traditionell målning. Tekniken och redskapen är annorlunda samt blir tekniken viktig under sprutmålning. Ett exempel är att om man håller verktyget för nära det som ska målas blir det ojämnt och risken är stor att det blir rinnig färg som torkar. Några fördelar med sprutmålning är dock att det är lätt underlättar belastningen på kroppen samt sparar en massa tid. Vi på Proffsmåleri har kunskapen som behövs till sprutmålning.

Bredspackling

Bredspacklingen är avgörande för hur enkelt det blir för tapeten samt färgen att få fäste på väggen. Här är tekniken allt. Om bredspacklingen blir för tjock torkar inte spacklet alternativt trillar av från väggen. Vid ojämn spackling blir det självklart ojämnt och bubbligt resultat. När man bredspacklar behöver spacklingen fäste. Ytan undertill måste vara ren och gamla tapeter måste bort, annars får inte spacklingen fäste. Genom att anställa oss för bredspackling blir du garanterad ett välgjort arbete.